De ALV van 5 maart vond plaats op het kantoor van Yspeert advocaten, waar ons lid Wouter werkzaam is. Wouter gaf ons een inkijkje in de organisatie van Yspeert.

Wij hebben tijdens de vergadering ook een nieuw lid mogen verwelkomen: Alexander Pronk! Alexander heeft zich in een leuke presentatie geïntroduceerd waarin hij onder andere vertelde over zijn werk. Hij runt op dit moment twee bedrijven: één is Stratego Development, die hij gestart is met zijn middelste broer, en de andere 1421, die hij met dezelfde broer heeft overgenomen van zijn vader. Na het afsluiten van zijn presentatie heeft Alexander zijn speldje in ontvangst mogen nemen en mag hij zich nieuw lid noemen bij de Junior Kamer Groningen. Ook zijn er nog officieel speldjes uitgedeeld aan Evelien en Bernd, die wij al eerder als nieuw lid hebben mogen verwelkomen.


Ook via deze weg willen we Wouter nogmaals bedanken voor de mogelijkheid om op het kantoor van Yspeert advocaten te vergaderen, vooral als je je bedenkt dat zij aan de vooravond staan van een verhuizing van het kantoor naar de A7.

Volgende week staat de eerste LEAP (Leadership Education Action Program) van het jaar op de planning! Het verslag daarvan lees je snel.