Elk jaar steunt de Junior Kamer Groningen een goed doel. Zo hebben wij in 2017 geld opgehaald middels een Duckrace voor het goede doel Kids United en steunden we in 2018 het goede doel IMC (International Marketmarkers Combination) Weekendschool.

Op de weekendschool werken ze met een heel mooi concept waarbij jongeren (leeftijd 10-14 jaar) drie jaar lang iedere zondag les krijgen van gastdocenten, die de kinderen een enorme verbreding en verdieping geven in bepaalde beroepen. Zo kunnen de kinderen onderzoeken, ervaren en meedoen met beroepen uit een ander milieu, om er zo achter te komen of dit wellicht iets voor hun is. Een erg mooi initiatief voor de jongeren, vinden wij! Deze jongeren hadden vaak geen concrete dromen en konden door de lessen te volgen op de weekendschool de support krijgen om te ontdekken wat ze willen en hier vervolgens voor te gaan.

Voor dit mooie initiatief stonden we 8 december j.l. tussen 10.00 en 16.00 uur met z’n allen voor de dorpskerk in Haren om de kerstbomen te verkopen, waarbij de volledige opbrengst naar het goede doel is gegaan.

Het was een erg gezellige en geslaagde dag en we willen dan ook graag bij deze de mensen bedanken die een kerstboom hebben gekocht en daarmee tegelijkertijd het goede doel hebben gesteund. Dankzij jullie aankoop van de kerstboom hebben we een mooi bedrag opgehaald van €1.440,-.

Ook dit jaar zullen we ons weer gaan inzetten voor een goed doel. Welk doel dat zal zijn, laten wij jullie zeer binnenkort weten…