07

feb 2019

Nieuw lid rijker

De eerste dinsdag van de maand is geweest en dat betekent dat we weer een ALV hebben gehad. De ALV vond plaats bij het kantoor van de D-Groep Vastgoed B.V., waar ons lid en tevens voorzitter Wibo Eimers werkzaam is. De D-Groep Vastgoed B.V. houdt zich o.a. bezig met het verwerven, ontwikkelen en exploiteren van hoogwaardig vastgoed. Wibo heeft ons tijdens zijn interessante presentatie meer over zijn werk binnen de D-Groep Vastgoed B.V. verteld. Leuk feitje; één van de projecten waar zij mee bezig zijn geweest is Cappuvino en Cappuvino was vorig jaar uitgeroepen tot het beste gebouw van de gemeente Groningen. Meer informatie hierover vind je via onderstaande link:

https://www.dvhn.nl/groningen/Cappuvino-is-het-beste-gebouw-van-de-gemeente-Groningen-23238255.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Daarnaast hebben we nog iets leuks te melden: We zijn weer een nieuw lid rijker. Evelien Swart was als aspirant-lid al aanwezig geweest bij o.a. de kerstbomenverkoop (waar ze veel kerstbomen heeft verkocht 😉 ) en het JKG kerst gala diner. Máár… nu is ze, na het geven van een presentatie, nieuw lid binnen de JKG.  Ze heeft ons tijdens de leuke presentatie meer over zichzelf en haar werkzaamheden als recruiter/jobhunter/trainers bij Queenfishers verteld. We zijn erg blij met Evelien als lid! Ook via deze weg nog even: welkom Evelien!